یکی از عادات نادرست غذایی در ایران مصرف زیاد روغن است؛ درحالیکه استفاده زیاد از روغن می تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن و چاقی شود.
به گزارش لیجار استفاده زیاد از روغن در حالی می تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن شود که امروزه ثابت شده اضافه وزن عامل بیماری های غیر واگیر زیادی از جمله دیابت فشار خون بالا سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است؛ پس اولین نکته در اصلاح الگوی مصرف روغن کاهش میزان مصرف روغن است.
دومین نکته مهم نیز در ارتباط با الگوی مصرف روغن نوع روغن مصرفی است. بهتر است و توصیه می شود که همه افراد از روغن مایع به خصوص کانولا زیتون یا کنجد به دلیل اسیدهای چرب غیر اشباع مفید و لازم برای بدن استفاده و از مصرف روغن جامد نیمه جامد حیوانی یا دنبه خودداری کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت روغن های جامد نیمه جامد حیوانی یا دنبه حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند و این عامل می تواند منجر به افزایش کلسترول و به دنبال آن بیماری های قلبی و عروقی و کبد چرب شود.
پس از امروز برای حفظ سلامت خودمان الگوی مصرف روغن خود و خانواده مان را به سمت سلامتی تغییر دهیم.
پایان خبر لیجار
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن خوراکی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن خوراکی"، کلیک کنید.