دنیامالی: باید کاری کنیم ناشنوایان دغدغه ای برای المپیک نداشته باشند

دنیامالی: باید کاری کنیم ناشنوایان دغدغه ای برای المپیک نداشته باشند

به گزارش خبرگزاری لیجار کمیسیون تخصصی فدراسیون های ورزشی امروز یکشنبه با حضور وزیر ورزش برگزار شد و به وضعیت کاروان ورزش ناشنوایان ایران برای شرکت در المپیک ۲۰۲۵ توکیو پرداخت. این کاروان در دوره قبلی بازی ها در برزیل به عنوان سومی المپیک دست یافت. تلاش ها بر این است تا با اعزام کاروانی کیفی به توکیو از این عنوان دفاع شود.

دنیامالی با بیان این که باید نتیجه ای بزرگ در المپیک ۲۰۲۵ رقم بخورد گفت: حضور در این المپیک برای ما خیلی مهم است. باید تلاش کنیم در تمام رشته هایی که پتانسیل داریم در این بازی ها حاضر شویم. این بازی ها آبان ماه سال آینده برگزار می شود و ما از الان نشست های کارشناسی منظمی را با رشته هایی که در آن مزیت نسبی برای مدال گرفتن داریم برگزار می کنیم تا نفرات خوبی را به توکیو بفرستیم.

وزارت ورزش از این کاروان حمایت مالی می کند اما برای این که هیچ دغدغه ای وجود نداشته باشد ظرف روزهای آینده نشستی مشترکی هم با سازمان تأمین اجتماعی بهزیستی و وزارت کار و تعاون خواهیم داشت تا از ظرفیت مالی این بخش ها هم استفاده کنیم که کاری روی زمین نماند.

در ترکیب فعلی کاروان ورزش ناشنوایان اعزامی به المپیک توکیو حضور بانوان خیلی چشمگیر نیست. وزیر ورزش و جوانان در این باره خاطر نشان کرد: وقتی ما می خواهیم یک کاروان ۱۷۰ نفره به المپیک بفرستیم باید آمار بانوان ورزشکار هم در آن قابل ملاحظه باشد. این که بخواهیم ۲۳ نفر در بخش زنان اعزام کنیم در شأن ما نیست. از الان فرصت است و باید در خصوص زنان کار ویژه ای صورت بگیرد و نفرات را افزایش بدهیم. باید طوری کار کنیم که عملکرد قابل دفاعی در این بازی ها داشته باشیم.

وی در خصوص تیم ملی فوتبال نیز یادآور شد: عملکردی که در بازی های آسیایی اخیر از تیم ملی فوتبال دیدیم قدری نگران کننده بود. انتظار داریم که در این تیم پوست اندازی شود. به هر حال رشته های تیمی برای ما خیلی مهم است. گاهی وقت ها ارزشی که مدال های تیمی دارد شاید چند برابر رشته های انفرادی باشد.

دنیامالی در پایان تصریح کرد: فدراسیون ورزش های ناشنوایان باید حتماً به پوشش رسانه ای المپیک توکیو نیز توجه جدی داشته باشد. باید بتوانیم با هماهنگی صدا و سیما و کمیته برگزاری مسابقات بخشی از رقابت ها را پخش کنیم. وقتی مسابقات از تلویزیون پخش می شود مخاطب پذیری آن زیادی می شود و در نهایت توجه دولت و مجلس هم به ورزش ناشنوایان هر چه بهتر جلب می شود.

گفتنی است سید محمد شروین اسبقیان معاون حرفه ای و قهرمانی فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع محمدرضا داورزنی مشاور وزیر محمدرضا عابدی محزون مدیر کل دفتر نظارت و برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان محمد تابع سرپرست دبیری کمیته ملی المپیک نصرالله سجادی مشاور رئیس کمیته ملی المپیک مصطفی نکو لعل آزاد رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان و هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در نشست های کارشناسی این روز حاضر بودند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دنیامالی: باید کاری کنیم ناشنوایان دغدغه ای برای المپیک نداشته باشند" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دنیامالی: باید کاری کنیم ناشنوایان دغدغه ای برای المپیک نداشته باشند"، کلیک کنید.