
لیجار/کرمان رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: بایستی تدبیری اندیشید تا منابع سرشار حاصل از استخراج و فرآوری مواد معدنی استان در کرمان بماند و این گونه نباشد سود حاصل از فعالیت ها را از استان خارج کنند و باید این منابع در استان سرمایه گذاری شود.
سیدمهدی طبیب زاده صبح امروز ۱۱ اردیبهشت در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع راهکارهای تحقق شعار سال با محوریت سرمایه گذاری در بخش معدن اظهار کرد: ما شعار سال را فرمان اقتصادی مقام معظم رهبری می دانیم و هر سال سعی می کنیم در نخستین شورای گفت و گو به صورت ریشه ای اصولی و فراتر از شعار به این موضوع بپردازیم زیرا اعتقاد داریم این موضوع براساس مطالعات عمیق و ضرورت ها شکل گرفته است.
وی افزود: موضوع پرداختن به سرمایه گذاری در استان کرمان از سال قبل آغاز شده بود و راه اندازی اتاق مشترک توسعه و سرمایه گذاری در تهران ایجادمرکز خدمات سرمایه گذاری در کرمان و پرداختن به برنامه «کرمان بر فراز» نشان دهنده آمادگی فضا برای سرمایه گذاری است.
طبیب زاده بیان کرد: حتما باید سرمایه گذاری در مسیر رشد اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال باشد و باید زنجیره ارزش در سطح ملی منطقه ای و بین المللی مورد توجه ما و تکیه به بخش خصوصی باشد. طبق فرموده مقام معظم رهبری باید میدان را به بخش خصوصی واقعی سپرد تا تولید افزایش یابد که کلید اصلی حل مشکلات کشور است.
وی تاکید کرد: معادن روزی تمام می شود و صاحبان معادن و ادارات باید برنامه ای ارائه کنند که بعد از اتمام ذخایر چه برنامه ای دارند تا اقتصاد استان تداوم حیات داشته باشد؟
طبیب زاده ضمن تاکید بر اینکه معادن بزرگ حتما باید صنایع کوچک و متوسط را ایجاد و به اقتصاد دانش بنیان بپردازند در ادامه سخنانش افزود: اکنون پتانسیل دارترین بخش برای سرمایه گذاری و دانش بنیان کردن معدن است و این ثروت در اختیار ماست و باید استخراج شوند اما هوشمندانه و در مسیر تکنولوژی.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: می خواهیم به طور جدی اصولی پایه ای و هدفمند به شعار سال بپردازیم.
مجید حجت رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی کرمان نیز در این نشست با اشاره به سفر دو هفته قبل اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس به استان اظهار کرد: نتوانستیم نتیجه خوبی از این سفر بگیریم زیرا باید قبل از آن یک جلسه برگزار می شد تا خواسته و هدف واحد از این سفر داشته باشیم.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به سال سرمایه گذاری برای تولید بیان کرد: در استان کرمان ثروت زیادی در دست مردم سرمایه گذاران و شرکت های بزرگ داریم و حداقل در استان کرمان توانایی تحقق شعار سال وجود دارد.
به گزارش لیجار در این نشست مسائلی از جمله عدم هماهنگی در صدور مجوزها لزوم انتقال حساب شرکت های بزرگ به استان کرمان لزوم اصلاح آئین نامه اجرایی قانون معادن لزوم انحصارزدایی و شفافیت برای تحقق شعار سال به ویژه سرمایه گذاری در معادن مطرح شد.
پایان خبر لیجار
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند"، کلیک کنید.