عصر امید غذا و فراسودمندها؛
یک واحد فناور موفق به ثبت اختراع و تولید «پودر پیازداغ بدون روغن» که نیاز به پیاز و سرخ کردن نداشته و دو سال ماندگاری دارد.
به گزارش خبرنگار لیجار یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور داتشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حوزه بسته بندی ادویه های ترکیبی فعالیت می کند و تاکنون موفق به تولید ۲۳ نوع ادویه ترکیبی شده و دو نمونه از آن ها گواهینامه ثبت اختراع دریافت کرده است.
جزئیات بیشتر از فعالیت های این واحد فناور را در ویدئوی زیر ببینید.
به گزارش لیجار ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش بنیان خود را در حوزه های مختلف کشاورزی صنایع غذایی امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری"، کلیک کنید.