مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست؛ در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات توضیحاتی داد.
به گزارش ایلنا، عبدالعظیم بهفر گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه دارنده) و رنگ زدایی استفاده میشود. در کارگاههای تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده میشود.
بهفر ادامه داد: نتایج مطالعاتی که به منظور بررسی مقادیر باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نباتهای تولیدی کارگاهها انجام شد؛ نشان داده است که در هیچکدام از بلانکیتهای استفاده شده به عنوان افزودنی در فرآوری تولید نبات و قند و شکر و نمونههای گرفته شده، غلظت بلانکیت بیشتر از حد تعیین که در قند و نبات ۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم و شکر ۱۵ میلی گرم بر کیلوگرم، نبود. بیشترین و کمترین مقدار بلانکیت به ترتیب ۹/۳۳۸ و ۱/۵۳ میلی گرم بر کیلوگرم بود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نتیجه بیانگر میزان کم بلانکیت موجود در قند، شکر و نبات بوده است که دلیل آن نیز به ارائه آموزش و نظارتهای مکرر ارزیابی شد، پس قاطعانه اعلام میشود میزان بلانکیت در نمونهها کمتر از حد مجازی بود که شایعات به آن دامن میزنند.
بهفر افزود: امروزه به دلیل دسترسی آسان به ابزار، شاهد تولید محتواهای بی شمار در مقولههای مختلف از جمله مباحث مرتبط با حوزه سلامت و غذا هستیم که طبیعتاً مطالب مورد بحث به لحاظ علمی، فنی و تخصصی مورد تأیید نیستند. منطقی و آسانترین راه پیگیری مطالب، از حوزههای تخصصی است لذا به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید میشود به هیچ وجه فضای مجازی پیوست انتخاب و تصمیم گیری قرار نگیرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "واکنش به یک ادعای خبرساز درباره میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "واکنش به یک ادعای خبرساز درباره میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات"، کلیک کنید.