مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان فرمودند: «مجلس خبرگان باید مراقبت کند در انتخابات های خود، از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند».
به گزارش لیجار، محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله رسالت نوشت:
1-مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان فرمودند: «مجلس خبرگان باید مراقبت کند در انتخابات های خود، از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند».
این خطاب می تواند به منتخبین ملت در مجلس شورای اسلامی و یا هرکس که در معرض انتخاب قرار می گیرد، باشد.
اصول ثابت جمهوری اسلامی چیست؟
امام خامنه ای در همین دیدار در پاسخ به این سیوال می فرمایند:
الف-اقامه عدل
ب- مبارزه با فساد
ج-ارتقاء سطح معرفت و آگاهی های سیاسی و عمل اسلامی در جامعه
اصول ثابت جمهوری اسلامی است.
پیش ازاین هم در بیانات مکرر خود مبارزه با فقر، فساد و تبعیض را به عنوان محور اصلی تعریف اصلاحات مطرح فرموده بودند که مورد غفلت مدعیان اصلاح طلبی واقع شد.
2- موضوع ارتقاء سطح معرفت و آگاهی های سیاسی و عمل اسلامی در جامعه یک موضوع مهم و کلیدی است. فلسفه ارسال پیامبران «تزکیه نفس»، «تعلیم کتاب»و «حکمت» بوده است. باید دید چه کسانی در این مسیر گام برمی دارند.
برخی بداخلاقی های انتخابات اخیر باید نقد شود. سخنان اختلاف برانگیز، دعوا راه انداختن و ستیزه گری های دشمن پسند مورد نهی رهبری است، برخی باآنکه آن را از دو لب مبارک شنیدند، اما مسیر خود را می روند.
3- هر «فعل» یا «قولی» که از سوی مسلمان مومن به طور اعم و نمایندگان و برگزیدگان ملت صادر می شود باید یک «پیوست الهی» داشته باشد.
یعنی یک جهت عقلی، شرعی و اخلاقی بر آن حاکم باشد. در غیر این صورت مسیر رشد و تعالی در جامعه کُند می شود و در آخرت هم گرفتار آن خواهیم شد.
4-کسانی با بهانه و بی بهانه دعوا راه می اندازند. اختلاف انگیزی می کنند تا مرز ستیزه گری دشمن پسند پیش می روند حرفی برای اقامه عدل در جامعه، مبارزه با فساد و ارتقاء سطح معرفت سیاسی ندارند. نان خود را در تنور تنازع سیاسی پخت می کنند.
این ها عاقبت به خیر نمی شوند. شاهد این ادعا سرنوشت برخی روسای جمهور و روسای مجلس و برخی نمایندگان مجلس است.
5-نمایندگان منتخب تا برگزاری مجلس آینده در خردادماه 1403 چند ماهی فرصت دارند برای اقامه عدل و مبارزه با فساد و تبعیض، گفتمان سازی کنند و فضای فکری سران قوا و نوع حکمرانی را به آن سمت وسو حرکت دهند.
رسانه ها به ویژه رسانه ملی باید به این گفتمان سازی کمک کنند.
6-تجربه تاریخی مجالس گذشته و فرازوفرودهای انتخاب مردم نشان می دهد «بی عرضگی»، «قدرت طلبی»، «ثروت اندوزی»، «شهوت پرستی» و بالاخره «سهمیه طلبی» سیم های خاردار میدان انقلابی گری است.
هر یک از این سییات به اندازه یک مین ضدنفر عمل می کند و یک نماینده انقلابی را به خاک سیاه می نشاند.
7-آنان که به اسم اصلاح طلبی به بزرگ نمایی مشکلات و کوچک نمایی پیشرفت های حیرت انگیز کشور و سیاه نمایی پرداختند آنان که چاقوی تحریم را تیز کردند و به تهدیدهای آمریکا افزودند. سرمایه اجتماعی خود را از دست دادند و این ورشکستگی را زیر ژست «نه به انتخابات» پنهان کردند. آن ها شعور سیاسی مردم را نادیده گرفتند. آنان روسیاه ترین جماعت سیاسی هستند که باید در قبال تاریخ پاسخگوی اعمال خود باشند.
پایان خبر لیجار
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصول ثابت جمهوری اسلامی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصول ثابت جمهوری اسلامی"، کلیک کنید.