رییس شبکه هپاتیت ایران گفت: سیروز یا تنبلی کبد یک اختلال جدی و پیش رونده است که در اکثر عفونت های ویروسی مزمن هپاتیت B و C مصرف الکل بیماری های ارثی و متابولیک بیماری های خودایمنی سرباری آهن در کبد و کبد چرب پیشرفته ایجاد می شود.
دکتر موید علویان افزود: درمان ضد ویروسی می تواند پیشرفت بیماری کبدی را در این بیماران متوقف سازد و حتی در مواردی سبب بهبودی اختلالات شدید کبدی شود. در حال حاضر بیماران مبتلا به سیروز کبدی نیاز به تشخیص زودرس و درمان مناسب دارند. با مجموعه درمان دارویی رعایت دستورات تغذیه ای بهداشتی و مهار عوارض بیماری است که می توان امید به زندگی این بیماران را افزایش داد.
وی در ادامه گفت: هپاتیت B و هپاتیت C از جمله علل مهم بیماری های کبدی اند اما هنوز بسیاری از مبتلایان به این بیماری ها ناشناخته بوده و بیشتر آنان در مراحل پیشرفته بیماری شناسایی می شوند.
علویان با بیان اینکه سیروز نتیجه نهایی آسیب به سلول های کبدی است اظهارکرد: باید توجه کرد که این پاسخ تا حدود زیادی برگشت ناپذیر محسوب می شود. در واقع عارضه سیروز کبدی پاسخ عمده کبد به انواع گوناگون تهاجمات طولانی مدت التهابی سموم الکل و … است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عامل ایجاد سیروز کبدی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عامل ایجاد سیروز کبدی"، کلیک کنید.